Meer resultaten voor plugin

Home
plugin
Hoe installeer ik de algemene plugin van One.com? Ondersteuning One.com.
Hoe installeer ik de algemene plugin van One.com? Stap 1 Download de One.com plugin Stap 2 Log in op uw WordPress dashboard Stap 3 Ga naar plugins Stap 4 Klik op Nieuwe plugin Stap 5 Klik op Plugin Uploaden Stap 6 Installeer de One.com plugin Stap 7 Activeer de plugin Stap 8 Klaar!
WordPress bij STRATO: wat zijn plugins?
Wanneer je de plugin hebt gedownload, ga je via je Admin Dashboard naar Plugins en dan naar Nieuwe plugin. Ga vervolgens bovenaan de pagina naar Plugin uploaden. Een premium WordPress plugin installeren. Klik nu op Bladeren, om het ZIP-bestand met de gedownloade plugin te selecteren op je computer.
Plugins VoIP Plugin Chrome Firefox Voys.
Je kunt ze hier gratis downloaden. Download de Chrome plugin. Met de Chrome plugin kun je razendsnel klik-en-bellen en je bereikbaarheid wijzigen. Download voor Chrome. Download de Firefox plugin. We hebben diezelfde Plugin met dezelfde functies ook voor Firefox gemaakt.
Wat is een plugin? Alle info voor je webshop.
Wat is een plugin? Een plugin, ook wel een invoegtoepassing, is een uitbreiding van een CMS, waarmee extra functionaliteiten mogelijk worden. Een plugin heeft een host-applicatie nodig om te kunnen werken en kan niet op zichzelf werken. Bij een host-applicatie kun je denken aan WordPress.
Mollie Pakket en plugin bibliotheek.
Mollie plugin voor betalingen met de populaire MINDBODY wellness software. Gemaakt door Story of AMS. Voeg een webwinkel toe aan je bestaande website. Mollie payment gateway voor Spree Commerce. View on Github. Mollie Payments for Reaction Commerce.Mollie Payments for Reaction Commerce.
Paytium iDEAL plugin voor WordPress en Mollie donaties en betalingen.
De shortcodes werken direct, en je kunt daar je eigen website naam of product omschrijving aan toevoegen. Betalingen veilig verwerkt. Nadat je Paytium hebt geïnstalleerd wordt je in de plugin begeleidt met het aanmaken van een account bij Mollie. Mollie is een gecertificeerde betalingsverwerker.
eCommerce Plugins Channable.
Iedere connectie is zeer eenvoudig te leggen, waardoor je binnen een paar minuten met je productdata in onze tool aan de slag kunt. Als er nog geen plugin of app voor je platform beschikbaar is en je ook geen datafeed bestand kunt aanleveren, kunnen we nog altijd een op maat gemaakte crawler voor je bouwen om je productdata te importeren.
Jetpack WordPress plugin: wel of niet gebruiken? finalwebsites.
Yoast SEO, de WooCommerce plugin, WP SuperCache of misschien heeft u zelf nog een andere aanrader. Onze lijst met favoriete WordPress plugins hebben wij eerder al gedeeld, maar één plugin die niet op deze lijst voorkwam, was de Jetpack WordPress plugin.
Plug-in Wikipedia.
Soms worden er wel speciale standalone versies uitgebracht. Plug-in of plugin is het Engelse woord voor iets wat erbij gestoken wordt, en is een algemene term. Een plug-in kan bestaan uit een zelfstandig programma, een dynamic-link library, een script of elke andere vorm. Vaak zijn de plug-ins opgeslagen in de map die ook plugin of plugins heet.

Contacteer ons