Resultaten voor plugin

Home
plugin
Plugin / Klik Bel Voys.
Wachtrij-inzicht: Gebruik je binnen je organisatie wachtrijen dan geeft de plugin inzicht in het aantal wachtende in de verschillende wachtrijen. Volg onderstaande stappen om de plugin te installeren.: Via deze link installeer je de Chrome plugin. Klik vervolgens op de blauwe knop gratis.
Plugins Sisow.
Alle Versie 4.9 en hoger plugins ondersteunen Belfius. Alle Versie 5.0 en hoger plugins ondersteunen Capayable Gespreid Betalen. Alle Versie 5.1 en hoger plugins ondersteunen KBC/CBC Alle Versie 5.2 en hoger plugins ondersteunen Billink. Onze plugins voor bestaande webwinkel systemen.
Paytium iDEAL plugins voor WordPress en WooCommerce.
De shortcodes werken direct, en je kunt daar je eigen website naam of product omschrijving aan toevoegen. Betalingen veilig verwerkt. Nadat je Paytium hebt geïnstalleerd wordt je in de plugin begeleidt met het aanmaken van een account bij Mollie. Mollie is een gecertificeerde betalingsverwerker.
Hoe een WordPress plugin installeren en waar je hebt op te letten.
Een WordPress plugin installeren doe je door in de linkerkolom naar Plugins Nieuwe plugin te gaan. Hier heb je twee keuzes: 1 Plugin uploaden: Hier kan je zelf een gedownloade plugin van wordpress.org uploaden. 2 Plugin zoeken: Hier zoek je een plugin op WordPress.org via je website.
Mollie Pakket en plugin bibliotheek.
Mollie plugin voor betalingen met de populaire MINDBODY wellness software. Gemaakt door Story of AMS. Voeg een webwinkel toe aan je bestaande website. Mollie payment gateway voor Spree Commerce. View on Github. Mollie Plugin for Sylius. Mollie Payments for Reaction Commerce. Mollie plugin for OXID 6.
Plug-in Wikipedia.
Soms worden er wel speciale standalone versies uitgebracht. Plug-in of plugin is het Engelse woord voor iets wat erbij gestoken wordt, en is een algemene term. Een plug-in kan bestaan uit een zelfstandig programma, een dynamic-link library, een script of elke andere vorm. Vaak zijn de plug-ins opgeslagen in de map die ook plugin of plugins heet.
WordPress Plugins WordPress.org.
Ontdek zelf hoe je je eigen plugin op WordPress.org kunt plaatsen. Creëer een plugin. Het maken van een plugin is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Lees het Plugin Developer Handbook om alles te leren over het ontwikkelen van plugins voor WordPress.
WordPress in 9 stappen veiliger en de beste security plugin.
In het verleden hebben we deze plugin altijd gebruikt voor het beveiligen van WordPress sites. Maar waarbij de nadruk bij de andere plugins meer ligt op het voorkomen van een hack, ligt bij deze plugin de nadruk mee op herstellen van een hack.
Wat is een plugin? Alle info voor je webshop.
Hulp nodig bij het kiezen van een programma? Een plugin, ook wel een invoegtoepassing, is een uitbreiding van een CMS, waarmee extra functionaliteiten mogelijk worden. Een plugin heeft een host-applicatie nodig om te kunnen werken en kan niet op zichzelf werken.

Contacteer ons